Estafette Kampen

KAMPEN – In Kampen zijn de eerste teams van start gegaan. Marcel Visser van Lichttotaal startte het eerste team ‘lopers’. Via deze pagina kun je zien hoe de teams het doen in de ‘wedstrijd’.

Openhartige portretten geschreven door tekstschrijver Alex van Attest Communicatie.

Artikelen delen

De artikelen worden flink gedeeld via social media (Twitter, Facebook en LinkedIn). Daarnaast worden ze ook aangeboden aan diverse (online) media in de regio, zoals: Koggecourant.nl, Brugnieuws.nl, Weblogkampen.nl en Ondernemersinkampen.nl. Dat levert weer flink wat extra bekendheid voor de geïnterviewde ondernemers en hun bedrijf op.

Google en nieuws op eigen website

Natuurlijk kan de ondernemer het artikel ook op de eigen website plaatsen. Dit ‘nieuws’ op de eigen website wordt bovendien erg gewaardeerd door Google. Het is bijzonder goed voor de vindbaarheid van de onderneming.

Nu we het daar toch over hebben: wist je dat tekstschrijver Alex van Attest Communicatie voor bedrijven ook persberichten en nieuwsbriefartikelen verzorgt? Of dat hij blogs en columns schrijft? Social media (Facebook) voor bedrijven bijhoudt en posts maakt, plant en plaatst, zodat jij er als ondernemer geen omkijken naar hebt?!

Neem contact op met tekstschrijver

Kortom: misschien wordt het tijd om eens contact op te nemen? Voor teksten voor je website, voor persberichten, of gewoon voor de Ondernemers Estafette Kampen? Want wanneer begin jij een eigen team en ga je de strijd aan?

Meer weten? Neem contact op met Alex de Jong.